Free Background, Patterns & Pictures

Hai! Lama sangat dah tak update blog ni. I'm so sorry. Been busy searching for jobs. -.-"

Kali ni saya nak bagi a few links yang korang boleh terjah. Bagi sesiapa yang susah nak jumpa background yang cantik-cantik untuk blog, tumblr, twitter dan sebagainya, korang boleh cuba tengok dekat websites ni ye.

Gambar-gambar yang cantik-cantik pun ada jugak. Sangat berguna kepada sesiapa yang suka edit meng'edit' nih. Hehe..


  1. Background Labs
  2. My Cute Graphics
  3. Lookbook
  4. We Heart It
Just simply click the link and enjoy your searching. :)
Will update lots more tutorials. Stay tuned.

0 comment/s:

 

Template by BloggerCandy.com