Cara Letak Feedjit Life Traffic

Assalamualaikum!


Step 1;

Masuk sini, buat apa yang patut, then amek or copy coding.

http://feedjit.com/freeLiveTrafficFeed/


Step 2;

Design > Page Element > Add a Gadget > HTML/JavaScript

Paste kan coding tuh.

7 comment/s:

*cik cempaka* said...

hiii...salam kenal..acu nak tanye 2 soalan ni...hehehe...
>1 acaner nak wt kotak iklan kat blog??
>2 acaner nk masuk kn lagu kat blog...
time kasih...
ertihidupini.blogspot.com

Budak Kenit said...

To: *cik cempaka*

Hai!
Nak kotak iklan yg macam mana ea? Nak yang kat sidebar atau pun yang dekat bawah post blog?

Yang nak masukkan lagu ni senang je. Just pergi mana2 site lagu untuk blogger, cari lagu mana yang suka, ambil link pastu copy dalam html.
Errr..awak boleh faham ke? Huhu..

Takpe nanti saya buatkan tutorial ye.

Mekaseh.. :)

MaMa MuRsYiD said...

tq for the simple n easy tutorial..its help by the way :-)

Eida Ruzaidah Rahman said...

hi assalam...

bagaimana nak kembalikan entry yg hilang di bhgn side bar...

eidaruzaidahrahman.blogspot.com

The Underbazed said...

Hai budakkenit....info yg membantu...
Terima kasih ;)

Aya Suria said...

info yg membantu tqvm
jom jenguk blog saya http://www.ayacuya.blogpsot.com

Syaikal Rahman said...

hi salam Untuk Budak Kenit
saya blogger dari indonesia!!
di tunggu kunjungan baliknya!!
Syaikal.blogspot.com

 

Template by BloggerCandy.com